Stap één naar nieuwe leads

Download hier jouw funnel.. GRATIS!

 

Het in kaart brengen van de klantreis (customer journey) is een belangrijk element in het leadgeneratieproces. Zodra je de reis die een contactpersoon aflegt voordat hij klant wordt inzichtelijk hebt, kan je je marketingactiviteiten hierop aan laten sluiten door het opzetten van funnels. Meerdere goed gestroomlijnde stappen zorgen ervoor dat een bezoeker van eerste contact naar het gewenste conversiepunt wordt gebracht. Ongedwongen en op het moment dat de contactpersoon daar klaar voor is.

Wij delen enkele van onze meest succesvolle funnels met je.

Welke funnel kies je?

 • Starter: leadmagnet met sales en upsell mogelijkheden
  Maak van jouw content een waardevolle leadmagnet. Converteer een bezoeker tot lead gebruik meerdere contact mogelijkheden om hem verder te leiden naar je product of verkooppagina. Simpel maar erg effectief.
 • Medior: Webinar funnel met leadmagnet en upsell mogelijkeden
  Ideale funnel als je een webinar gaat geven. Van social media contact tot aanmelding webinar die zich afsplitst naar verkoop en upsell mogelijkheden en automatische reminders.
 • Expert: Verkoopfunnel die zich in drie productfunnels splitst.
  Complexere funnel die meerdere mogelijkheden en richtingen in gaat op basis van interessegebieden en online gedrag van de bezoeker.

Download hier jouw funnel.. GRATIS!

Onze belofte: 

 • We sturen je geen spam
 • We geven je gegevens nooit aan derden
 • Heb je vragen? we helpen je graag verder 
Scroll naar top