Online Leadgeneratie

In vier stappen naar meer bezoekers, leads, klanten en fans

Online Leadgeneratie
Direct een vliegende start? Alsjeblieft, namens Addvancers alvast een extratje. Een verkooptrechter die je zo kunt overnemen.
direction

Kom in contact met de juiste doelgroep en bouw waardevolle klantrelaties

Hoe we dat doen?

1. Leadgeneratie

Leg contact met jouw ideale doelgroep, maak van onbekende bezoekers bekende en bouw duurzame klantrelaties op. Ben waardevol, relevant en vindbaar in iedere fase van de reis die jouw klant tijdens het aankoopproces aflegt.

signs

2. Online Marketing

Vindbaar zijn, Online Adverteren, Website optimalisatie, allemaal vormen van online marketing, Maar met één doel. nieuwe klanten. Een goed gepositioneerde website is crusiaal voor de vindbaarheid van je organisatie, dienst en product. Het zorgt voor een stroom van nieuwe bezoekers en klanten.

Waarom Addvancers?

Video afspelen

Korte lijnen en snel resultaat

Tims SEO-tips

Wie is Tim?

Ik heb in het verleden diverse eigen bedrijven succesvol laten groeien met SEO en marketing automation. Sinds 2015 zet ik de kennis en expertise die ik bezit in voor klanten om hen verder te helpen het laten groeien van hun ondernemingen. Daarnaast blog ik over ondernemen, marketing, sales en strategie.

Johan Addvancers

Wie is Johan?

Ik ben een allround marketeer met een gezonde drive naar commercieel succes en altijd op zoek naar toegevoegde waarde. Met dank aan jarenlange ervaring op het gebied van direct sales, leadgeneratie en marketing automatisering, help en adviseer ik klanten bij het opzetten van verkoopfunnels die leiden tot afspraken en klanten. En dat merk je direct in de salescijfers.

Op deze manier werken we

1. Onderzoek

Wie is je droomklant (buyerpersona) en welke reis legt hij of zij af voordat ze je product of dienst afnemen. Misschien wel de meest belangrijke informatie die je nodig hebt om je strategie te bepalen. Als je weet wie ze zijn, hoe ze zoeken en waar ze zich bevinden, kun je ze ook bereiken.

fit

2. Strategie

Weet je wie je klant is, wat haar uitdagingen en problemen zijn? Mooi, dan gaan we er nu voor zorgen dat je in iedere fase relevant en vindbaar bent. We bepalen samen de strategie. Geen ellenlange plannen maar gewoon op basis van kennis en gezond verstand.

3. Implementatie

Zodra we de strategie hebben bepaald starten we direct met de implementatie. Zoekwoorden waar een klant naar Googelt worden geoptimaliseerd zodat je beter vindbaar bent in zoekmachines. De bestaande content toveren we om tot echte leadmagnets die bezoekers willen hebben. En we zetten moderne marketingfunnels op die converteren.

web

4. Evaluatie en bijsturing

Wij zijn één met de organisaties waar we voor werken, de resultaten zijn daarom erg belangrijk. Vanaf de eerste dag dat de campagne online staat zullen we monitoren en bijsturen. Want een campagne of leadgeneratieproces dat direct optimaal verloopt is zeldzaam. Het is een kwestie van evalueren en aanpassen totdat er topresultaten zijn.

Landingspagina laten beoordelen?

Tips voor een beter converterende pagina

Waarom SEO continu proces is?
Search Engine Optimization
Tim Kieft

Waarom is SEO een continu proces?

Waarom zoekmachineoptimalisatie een voortdurend proces is? De beste restultaten bij zoekmachineoptimalisatie worden behaald op het moment dat tijd, uren en kunde worden gecombineerd in een project. Daarbij is het van groot belang je voortgang te monitoren, zodat je weet

Lees verder »
SEO tools voor online marketing
Search Engine Optimization
Tim Kieft

SEO tools die ik graag gebruik

De tijd dat SEO eenvoudig was is al lang voorbij. Vroeger kon je zoekwoorden kiezen, je site hiervoor optimaliseren en wachten. De bezoekers kwamen dan min of meer vanzelf.Als je daarnaast de moeite nam om ‘vals te spelen’ en

Lees verder »
Scroll naar top